Kassör sökes till styrelsen

11 maj

Det är så roligt att det finns flera föräldrar i föreningen som är intresserade och vill vara en del av styrelsen i OKK nästa säsong. Vi har hittar personer att nominera till de flesta positionerna men det behövs någon till. Framför all behöver vi hitta en kassör till föreningen. Har du erfarenhet från tidigare uppdrag, jobbar inom ekonomi eller stort intresse inom området, hör av dig till oss i valberedningen så kan vi berätta mer vad uppdraget innebär!

Treasurer for the board


It is so great that there are several parents in the the skating club who are interested in and want to join the board of OKK next season. We have found persons to nominate for most of the positions, but we still need a few more. Most importantly we need a treasurer for the club. Do you have any experience from before, are working in the economic field or have a big interest, please contact us on the nomination commitee and we can tell you more!
Emma and KatarinaValberedningen/nomination committee
emmajonsson89@live.se or katarinaplantin@hotmail.se