Försäljning

OKK liksom alla andra ideella föreningar måste på ett eller annat sätt få in pengar för att kunna bedriva verksamheten.  Under säsongen har vi även en del försäljningar som bidrar ekonomiskt till vår verksamhet. Ex. på detta är: Newbody, Kakservice, Julkalender och Bingolotto.
För den som känner att man inte kan sälja något utav dessa så går det bra att ”köpa” sig fritt. För att slippa kontanthantering så kommer vi att skicka faktura på alla kostnader via E-post. Viktigt är därför att du med jämna mellanrum kollar din inkorg så att betalning inte glöms bort.

Som åkare i grupperna akvamarin och uppåt hjälper man till att stötta föreningen genom att sälja minst 10 paket/barn eller minst 15 paket/familj från Newbody under hösten.
Bärnsten samt vuxengruppen har minst 5 paket/åkare.

För den som vill så går det köpa sig fri, kostnaden är 500:-/åkare, 750:-/familj vid fler barn.
Vid frågor kontakta: forsaljning@osbykk.nu

Osby Konståkningsklubb har även försäljning av kakor genom Kakservice. Åkarna i grupperna hjälper till att stöta föreningen genom att sälja kakburkar.

Vid frågor kontakta: forsaljning@osbykk.nu

Som åkare i grupperna akvamarin och uppåt hjälper man till med att stötta föreningen genom att sälja minst 1st. Bingolott per vecka.

Gå in på registrera och prenumenera så får du Bingolotterna direkt hem i brevlådan.

www.bingolotto.se

För den som vill så går det köpa sig fri kostnad är 520kr/åkare. 

Nu har ni möjlighet att stötta Osby KK genom Pantamera och Lions Osby insamling av pantburkar eller PET flaskor. Det går bra med vanliga svenska burkar och/eller utländska burkar. Det man ska tänka på är att inte trycka ihop burkarna/flaskorna. Man får inte blanda metall burkar och platsflaskor i samma påse utan då krävs två säckar. När säcken är full försluts säcken med medföljande strips.

Inlämning av full säck sker till Lions på Godsvägen i Osby på måndagar, dock behövs ett SMS skickas till följande nummer hos Lions Osby 072-747 56 00 senast söndagen innan, där man anger att det gäller Osby Konståkningsklubb.

För varje full säck får Osby KK 250:-

Vill ni ha en säck eller har frågor gällande Pantamera kontaktar ni styrelsen@osbykk.nu