Slingauppvisning 16/12/23

29 nov

På lördag den 16 december kommer vi ha slingan samt skridskoskolans avslutning. Information om exakt tider och anmälning kommer senare. Kolla här om ni inte vet vad slingan är.

Veckans Nyheter

18 okt

Höstlöv  Under höstlövet kommer vi ha läger på Tisdag Onsdag och Torsdag (V44), mellan 9:00 och 16:00. Exakt tid och schema kommer senare. Anmäl på tavlan i omklädningsrummet. Lägret ingår i träningsavgifterna – ingen extra kostnad. Osby Stjärnan 2023 V46 … Läs mer »

NewBody

11 okt

Nu har det blivit dags för säsongens första försäljning! Vi kommer i vanlig ordning att sälja NewBodyoch målet är att vi tillsammans ska sälja 350 paket, detta klarar vi!Gå in på länken nedan och registrera dig som säljare, sedan kan … Läs mer »

Veckans Nyheter

2 okt

Theres Holmgren  Nu har vi fått klart med vem som ska göra isshowen, ett bekant namn för många, Theres Holmgren, kommer va den som ska fixar att vi även i år kan arrangera en show. Theres kommer från Osby och har … Läs mer »

Skridskosklipning

29 sep

Nu har vi tid för skridskoslipning – lördagar kl 9:00. Lämna gärna era skridskor i korgen markerade “inte slipade” i omklädningsrummet på lördagar senast kl. 9:00. När de är klart hittar ni dem i korgen markerade “slipade”. Slipning är gratis … Läs mer »

Schema HT 2023

22 sep

Nu finns schemat för höst terminen tillgänglig. Det hittar ni på hemsidan under fliken “Träning”. Tittar ni på mobilen så klickar ni på de 3 raderna som står på övre höger hörnet, sen klickar ni på “Träning”.

Gymtex

20 sep

Hej allihop! I våras gjorde vi ett byte med Gymtex och fick i gengäld en träning tillsammans med gymnasterna. Nu har datum blivit satt till måndagen den 2/10 kl. 17.30-19.00 i Broby sporthall. För att kunna planera träningen och genomförandet … Läs mer »