Om Osby Konståkningsklubb

OKK bildades 1970 och har i 50 år gett barn och ungdomar möjlighet att träna konståkning både individuellt och i team.

OKK´s ambition och målsättning är att föreningens medlemmar oavsett vem du är, åkare eller anhöriga ska känna Glädje, Glöd och Gemenskap och skall ges chans till sportslig och personlig utveckling.

Vår värdegrund

Glädje – Osby Konståkningsklubb skall bedriva sin verksamhet för att möta både bredd och elit. Vi värnar om samtliga medlemmar oavsett ålder och kunskapsnivå. Vår inriktning skapar möjlighet för alla som är intresserade att vara en del av föreningen.

Glöd – Vi i Osby Konståkningsklubb ska glädjas åt varandras framgångar och utveckling. För att behålla engagemang i föreningen/sporten uppmuntrar och motiverar vi våra äldre åkare till vidareutveckling som instruktör och/eller domare även efter avslutad/nedtrappad aktiv åkning.

Gemenskap – Osby Konståkningsklubb erbjuder och strävar efter att få föräldrar och åkare att engagera sig i föreningen för att alla ska trivas. Vi är förebilder för varandra och alla är lika mycket värda.
Vi (åkare, tränare, föreningsledare och föräldrar) stärker sammanhållningen genom arbetet med den årliga Isshowen som även bidrar till ökat intresse för föreningen hos allmänheten.