Trivselregler omklädningsrum

31 jan

Då vi blivit fler i klubben och är fler som samsas om vårt omklädningsrum så kommer här några förtydliganden kring trivselreglerna för att få en så bra miljö som möjligt för barnen.

§ Alla har fått varsin plats på bänkarna/krokarna i omklädningsrummet. Här förvarar vi skridskor och hjälm, inte Zucca-väskor, stora backar och övriga kläder. Ett tips är IKEA-backar ca 40x40cm som man kan ha under bänken. 

§ Vi har satt upp draperier för att åkarna ska kunna ”stänga om sig” då de byter om. Dessa draperier får inte öppnas om de är stängda.

§ Endast åkare får vistas i omklädningsrummet. Föräldrar, syskon och kompisar kan vänta på läktaren utanför. Undantag finns då barnen behöver ha hjälp med att knyta skridskorna, men annars håller man sig utanför omklädningsrummet. 

§ Vid vissa tillfällen i veckan hålls våra FYS-pass inne i omklädningsrummet. Då är det extra viktigt att det bara är åkarna som är inne i omklädningsrummet. Det kommer att finnas en lapp med ”FYS PÅGÅR” som kommer att sättas upp på dörren då det är FYS.