Säsongsavslutning

12 jun

På onsdag är det skolavslutning i Osby så då har vi ingen träning. Men alla som vill är välkomna till ett sista off ice-pass på Klinten på fredag (16 juni) kl 16.30. Vi tränar ca en timme och avslutar med glass på campingen. De som vill bada får gärna göra det, men det blir under föräldrars ansvar, så ni föräldrar är välkomna att vara med också. Hoppas vi ses

Wednesday the 14th school ends in Osby so no off ice then. Though the 16th of June everyone is invited to one last off ice pass at 16.30 at Klinten. We will train for about an hour and end with ice cream on the camping. Those who wants to play in the lake can do that as well, but it is on parental responsibility so you parents are also welcome to join. I hope I see everyone on Friday   

Med vänliga hälsningar/Best regards,

Li