Ett meddelande från Åsa

4 maj

TACK

Hej alla fina medlemmar. Jag vill börja med att framföra ett stort TACK till er allihopa för två härliga säsonger tillsammans. Jag har verkligen tyckt om att komma till Osby och få träffa och träna er varje vecka. Det har varit underbart att se er utvecklas och den glädje ni visar på isen. Det är därför det känns otroligt tråkigt att behöva skriva det här meddelandet. Jag och min familj kommer flytta tillbaka till USA under sommaren så tyvärr så blir jag inte kvar som tränare till hösten. Jag önskar er verkligen Lycka Till och jag lovar att både följa er utveckling och höra av mig när vi är hemma i Sverige. Jag kommer att sakna er alla! 

Kramar Åsa

THANK YOU

To all wonderful members. I want to start by saying Thank You to all of you for two really great seasons together. I’ve really enjoyed coming to Osby to see you guys and to coach you every week. It’s been a true pleasure to see you develop and witness the joy you show on the ice. That’s why it feels very sad writing this message. My family and I are moving back to the US during the summer so I won’t unfortunately stay on as a coach for next season. I truly wish you the best of luck and I promise to keep following your development and to be in touch whenever we visit Sweden. I will miss you all! 

Hugs Åsa