Eftersäsong aktiviteter

18 apr

Information från Mörrums Konståkningsklubb:

Torsdag och fredag (18-19 maj) har Mörrums KK Aliki Stergiadu på besök. 

Isdanspar är oftast ett par bestående av flicka/kvinna och pojke/man, men det finns även soloisdans som tävlingsdisciplin som man nu kan testa på i Mörrum under ovanstående dagar.

Aliki är isdanstränare och internationell teknisk specialist i isdans. Under sin egen karriär var hon och hennes partner JVM-mästare och hon och hennes partner deltog senare också på VM och OS i isdans som seniorpar. Aliki arbetar med att utveckla åkares skridskoteknik och dessa dagar är en bra möjlighet för våra åkare att ta del av Alikis kunskap och kompetens.

Deltagaravgift:

Solo 1 ( äldre åkare) 6 pass 800 kr

Solo 2 ( yngre åkare ) 4 pass 500 kr

Isdanspar 1 (juniorer och seniorer) 9 pass 1000 kr

Isdanspar 2 (miniorer och ungdom) 4 pass 500 kr

Ju fler åkare som anmäler sig ju lägre blir eventuellt priset. Anmälan och eventuella frågor mejlas till tranare@osbykk.nu senast den 10 maj kl. 18.00.

Utbildning med SISU – Bra mat för barn och ungdomar

Den 3 maj kommer Maria Berg från SISU Idrottsutbildarna till oss i Osby för utbildning, Bra mat för barn och ungdomar. Alla föräldrar bjuds in till denna utbildning tillsammans med våra åkare från minst årskurs 7.

Utbildningen är mellan 18.00 och 21.00 och vi bjuder på fika. För att utbildningen ska bli av krävs minst åtta deltagare och vi återkommer med lokal efter att vi vet hur många vi blir.

Sista anmälningsdag den 26 april via denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeriQZhnpd6Z1FqzMmEdkuwB2s24QYjxKTF5PjBbGL1zJkTfA/viewform

Varmt välkomna med er anmälan!

Med vänliga hälsningar,

Li