Fotografering Tisdag 28/2

24 feb

Info inför fotograferingen på tisdag:

Klädsel: Svart långärmad tröja (utan tryck) och svarta byxor för SSK och finalkostymer för alla övriga (svart och guld). 

Hår och smink: På fotot behöver inga barn ha hjälm eller pannband på sig. Håret i en medelhög tofs, ta gärna med sprayflaskan så att inget hår hänger i ansiktet. De som vill får sminka sig, undvik dock gärna glitter då det inte alltid reflekterar så fint på bilder. 

Korten kommer att tas på lilla banan och vi tänker ta bilder gruppvis och även alla tillsammans (inga individuella kort). Var gärna redo 5 minuter tidigare än er tid så att vi kan ta korten i så snabb följd som möjligt.

19:00 SSK

19:05 Grupp 5

19:10 Grupp 3,4

19:15 SSK, grupp 3,4,5

19:30 ALLA

Direkt därefter synkro, 1,2 och killar