SHOW TIME!!!!!

14 feb

Nu närmar showen sig med stormsteg. Och här kommer info om vad som gäller kommande veckorna innan showdags. 

Klädsel/outfits

Alla grupper (1-5+ synkro) är tilldelade olika nummer på showen, med olika outfits. Man ansvarar själv för att sy sitt barns outfit. Påsar med tyg tilldelas alla, och mönster till kläder finns längst in i vårt omklädningsrum (dessa mönster får man rita av på plats på eget papper, EJ ta med hem). På samma ställe har vi hängt ett färdigsytt exemplar som man gärna få titta på om man är osäker hur någon sömnad ska sitta. För barn i skridskoskolan som ska vara med på showen, räcker det att ha en helsvart långärmad tröja + svarta tights. Samt även en egen utklädnadsdräckt, tex prinsessa, batman, tingeling eller liknande.

Fotografering 28/2

Tisdag kväll den 28/2 kommer vi ha en show-fotografering på lilla banan i ishallen. Vi ser gärna att alla är med på denna, även skridskoskolan. Vid fotografering ska alla åkare ha sin final-outfit (guldig topp / svart kjol/handskar samt hotpants eller guldklänning). Prioritera därför att sy färdig den först! Skridskoskolan ska ha svart långärmad tröja + svarta tights. Samt sin egna utklädnadsdräckt. Exakt tid kommer inom kort, men boka in kvällen i ert schema redan nu.

Träning

Kommande veckor vill vi att alla åkare prioriterar de träningar som märks med Showträning. Annandag påsk (10 april) kommer det vara obligatorisk showträning heldag. 13/4 kommer vi ha ett genrep (med showkläder och ombyten). 

Övrig viktig info

– Showen är helgen vecka 15. Ett show-tillfälle på fredag kväll, två show-tillfällen på lördag, samt två show-tillfällen på söndag. Är man med i showen så räknar vi med att man är med på alla 5 tillfällena. 

– Onsdag 12/4 hjälps ALLA föräldrar åt att bygga upp scen m.m. inför showen. Här hjälps ALLA åt. 

– Under showhelgen kommer alla föräldrar behöva hjälpa till med olika uppdrag. Vi kommer bland annat behöva folk som står i entrén, kiosk, backstage m.m. Lista över jobb kommer inom kort. 

– Under showen får varje barn ha max 1 förälder med sig backstage i omklädningsrummet. Ej syskon. 

– Vill man som förälder se showen så får man köpa biljett. Vi vill inte att föräldrar står jämte scenen och tjuvkikar då det syns tydligt från sittplats om någon gör det. 

Tillsammans gör vi denna show-helg minst  lika fantastisk och rolig som alla tidigare år 🙂