Arbetsschema för Isshowen

4 apr

Här kommer arbetsschema för showveckan. Är det så att man inte kan på något pass så byter man i första hand med någon annan. Arbetspass bakom scen och belysning är viktigt att man är på genrepen.

SHOWFEST

2 apr

Osby Konståkningsklubb bjuder in till Showfest på Borgen. Lördagen den 13/4 klockan 19.00. Middagen blir Lime- och Chilimarinerad kycklingfilé toppad medtomat, sparris, samt rostad klyftpotatis och tsatsiki. (gluten- ochlaktosfri)Samt kaffe och chokladbit.Måltidsdryck ingår. Övrig dryck betalar man själv. OKK bjuder … Läs mer »

Beställning av Showfilm

28 mar

Varje år filmas isshowen av Tord Martinsson och i år kommer lördagens föreställning kl 13:00 att filmas. I år har vi i styrelsen beslutat att åkare i grupp 1-6, samt synkron får en film då vi alla tillsammans i föreningen … Läs mer »

Utlämning av Newbody

20 nov

Nu har NewBody-leveransen kommit och på tisdag den 21/11 mellan kl 18-19 är ni välkomna till Södra Portgatan 31 (mitt emot Vianor) för att hämta ut era paket! Vi ses!

Bemanning OsbyStjärnan

13 nov

Här kommer bemanningsschema för helgens tävling. Kan man inte sitt pass så ansvarar man för att byta själv. Det är viktigt att man kommer i god tid till sitt pass. SCHEMA

Antal träningspass

27 sep

Vill man ta bort något pass i veckan behöver detta meddelas senast den 30 September, detta gäller de i grupp 1 till 3, maila styrelsen@osbykk.nu, samt meddela även Karin vilket/vilka pass man kommer ta bort.