Välkomna till Osby Konståkningsklubb

 • Schema v 43
  Schema för v 43, justeringar kan ske, namn i fetstil och inom parantes är den som är ansvarig för att se till att en vuxen är på plats, kan man inte själv byter man med någon annan. Glöm inte att … Läs mer »
 • Schedule change / Schema justering
  Observera att imorgon vuxengrupp träning är bytt från 9:00-10:00 till 10:00-11:00. Please note that tomorrow’s adult training has changed from 9:00-10:00 to 10:00-11:00 instead.
 • Tävlingar i Osby / Competitions in Osby
  Hej! Som ni vet, Osby Konståkningsklubb är en förening som bedrivs av föräldrarna. Vi volontärer för att möjliggöra konståkning till våra barn. Nu behöver vi din hjälp! Vi kommer i år ha 2 tävlingar i Osby, och vi kommer behöva er hjälp … Läs mer »
 • Schema v 42
  Schema för v 42, justeringar kan ske, namn i fetstil och inom prantes är den som är ansvarig för att se till att en vuxen är på plats, kan man inte själv byter man med någon annan. Glöm inte att … Läs mer »
 • Tränare för måndagar / Trainer for Mondays
  Nu kommer Jennifer från Tyringe Konståkningsklubb vara på plats på måndagar. Hon ska hålla träningarna här i Osby. Schemat för V.41 kommer snart publiceras. Starting on Monday 11/10, Jennifer from Tyringe Figure Skating Club will be working as a trainer … Läs mer »
 • Schema v 41 Uppdaterad 21-10-12
  Schema för v 41, justeringar kan ske, namn i fetstil och inom prantes är den som är ansvarig för att se till att en vuxen är på plats, kan man inte själv byter man med någon annan. Glöm inte att … Läs mer »
 • Schema v 40
  Schema för v 40, justeringar kan ske, namn i fetstil och inom prantes är den som är ansvarig för att se till att en vuxen är på plats, kan man inte själv byter man med någon annan. Glöm inte att … Läs mer »
 • Skridskoskolan Hösten 2021 / Skate School Fall 2021
  Äntligen är det dags! Vi är så glada att vi kan starta igång skridskoskolan på lördag 9/10. Vi kommer att ha 2 ispass: Lördagar 11:15-12:00 och torsdagar 17:00-17:45. Anmälan görs här: https://osbykk.nu/?page_id=2339 Kostnad: 850 kr / termin (ca 10 veckor). Betalning … Läs mer »
 • Clarification on supervising / Ansvariga vuxna
  Hello all, For those adults who supervise trainings when there is no trainer – you need to sit in the booth by the ice, not up on the bleachers. Thank you, The board När vi har vuxna som är ansvariga … Läs mer »
 • Registrera Närvaro
  När man sitter vakt på träningen så har man ansvar att rapportera in närvaro om vilka åkare som är på träningen, skriv datum samt vilka åkare som är på plats, informationen skickar man till Linda Roskvist på mail: linda.roskvist@osbykk.nu